Nauwkeurig afgewerkte
producten ter uwer beschikking in
een mum van tijd.

De kracht van een moderne, overzichtelijke productafdeling en de eindeloze inzet van ervaren medewerkers en vakmensen zorgt ervoor dat u in een mum van tijd nauwkeurig afgewerkte producten ter uwer beschikking heeft. Bemeprobeschikt over een state of the art machinepark om elke betelling van betonstaal binnen de kortst mogelijke termijn aan te leveren. Klantgerichtheid en service zijn hier de absolute kenmerken van Bemepro.
Betonstaal valt niet weg te denken uit onze bouwprocessen. Als het gaat om veiliheid en stabiliteit zijn er geen compromissen. We werken alleen met keiharde en staalharde service.
Betrouwbare kwaliteit door omberispelijke afwerking
We voorzien alles van nauwe samenwerking met de aannemer in de voorbereidende fase, vlotte productietijd en betrouwbare kwaliteit door omberispelijke afwerking die door de perfect uitgeruste vrachtwagens volgens afspraak op uw werf terechtkomt.

BUIGCENTRALE

Dankzij een hypermodern machinepark staat Bemepro ten alle tijden paraat om al uw bestellingen tot een goed einde te brengen. Voor al uw knip- en/of plooiwerken kan u steeds weer terecht bij Bemepro. Ons team en gemotiveerde medewerkers staan steeds paraat om uw bestelling tot in het kleinste detail te verzorgen. Van voorstudie tot gedetailleerde buigstaat, tot mooi verpakte en duidelijk gelabelde pakketten op uw werf.

MAATWERKEN

Ook voor al uw maatwerken in betonstaal kan u steeds bij Bemepro terecht. Onze ijzervlechters en lassers staan klaar om al uw wapeningskorven, liftputten of andere elementen prefab te assembleren om een minimum aan werk te garanderen op uw werf.

SERVICE

Een uitmuntende service bieden is voor Bemepro een absolute prioriteit. Zo is het voor ons een striven om al uw opdrachten binnen de kortst mogelijke tijd te verwerken én u als klant maximaal te ontlasten, door een vlotte & transparante samenwerking te bieden waarbij u van A tot Z begeleid wordt door onze ervaren medewerkers.
Heb je een vraag over ons Betonstaal?
Neem contact met ons op voor een gesprek!
EEN GOED GESPREK

Meer weten over onze zusterbedrijven?

playpausearrow-uparrow-down