Excellent maatwerk met
de nodige draagkracht én
kennis.

Excellent maatwerk afleveren geniet ook bij onze afdeling maatwerk metaal de hoogste prioriteit. Wij verzorgen met kennis van zaken: leuningen, trappen, poorten, luifels en talrijke andere staaltjes van vakwerk. Zowel grove conctructie-elementen als gedetailleerde maatwerken vormen voor ons personeel niet het minste probleem. De verwerkingsprocessen van staal, aluminium en inox hebben voor ons geen enkel geheim en gebeuren volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot afgewerkte plaatsing.
Elk bouwproject heeft metalen elementen nodig. Of het project nu groot of klein is, industrieel of residentieel. En elk metalen element is anders afhankelijk van de nodige draagkrachten en de functie. Van leuningen, trappen en poorten tot luifels en andere staaltjes van vakwerk. Staal, inox of aluminium? Grote constructie-elementen of fijn maatwerk? Metaalproductie heeft voor ons al jaren geen geheimen meer.
Nauwe samenwerking
met de aannemer
We voorzien alles van een nauwe samenwerking met de aannemer in de voorbereidende fase, vlotte productietijd en betrouwbare kwaliteit door een onberispelijke afwerking die door perfect uitgeruste vrachtwagens volgens afspraak op uw werf terechtkomt.

Veiligheid komt voor alles met het brand- en roestwerend schilderwerk en het fijne lakwerk. Onze expertise is de perfecte reden om ons aan te spreken voor al uw vragen over metaal!
Heb je een vraag over onze metaalproductie?
Neem contact met ons op voor een gesprek!
EEN GOED GESPREK

Meer weten over onze zusterbedrijven?

playpause