Korte leveringstermijnen op al uw betonproducten.

Met prefab beton en betonelementen kunt u de opleveringstermijn van uw bouwproject aanzienlijk verminderen. Dankzij ons uitgebreid machinepark en zeer sterke in-house kennis kunnen wij op korte leveringstermijnen al uw betonproducten op maat aanbieden. Gaande van betonnen balken, kolommen tot massieve wanden en zelf maatwerken als dorpels en dekstenen. Kortom een brede waaier aan producten die telkens weer opnieuw ten dienste staan van onze eindklant.
Prefab beton valt niet weg te denken uit onze bouwprocessen. Voor heel veel industriële bouwprojecten zorgt het voor een vlot en veilig bouwproces. We voorzien alles van een nauwe samenwerking met de aannemer in de voorbereidende fase, vlotte productietijd en betrouwbare kwaliteit door een onberispelijke afwerking die door perfect uitgeruste vrachtwagens volgens afspraak op uw werf terechtkomt.
De kracht van een
moderne & overzichtelijke productieafdeling
De kracht van een moderne, overzichtelijke productieafdeling en de accuratesse van ervaren medewerkers zorgt ervoor dat u in een mum van tijd nauwkeurig afgewerkte producten ter uwer beschikking heeft. Perfect uitgeruste vrachtwagens verzorgen tijdig het transport naar uw werf.

Dankzij een nauwe samenwerking zijn wij al in de voorbereidende fase volledig op de hoogte van uw wensen, zodat we die tot in de kleinste details kunnen respecteren. Bemepro gaat ook prat op een onberispelijke afwerking: naast het brand- en roestwerend schilderwerk, ook fijn lakwerk. Allemaal krachtige redenen om Bemepro te laten fungeren als centraal aanspreekpunt voor al uw beton- en metaalvragen!
Heb je een vraag over onze prefab beton?
Neem contact met ons op voor een gesprek!
EEN GOED GESPREK

Meer weten over onze zusterbedrijven?

playpause